مدیریت مراقبت های بهداشتی: ارائه کیفیت به صنعت سلامت

مدیریت مراقبت های بهداشتی: ارائه کیفیت به صنعت سلامت

مدیران مراقبت‌های بهداشتی امروزه خود را در خط مقدم عرصه‌ای مطالبه گر و متحول می‌بینند که در آن تعالی در مراقبت از بیمار غیرقابل مذاکره است. در چشم‌انداز صنعت سلامت که با مقررات در حال تحول، افزایش هزینه‌ها و تأکید فزاینده بر نتایج بیمار مواجه است، نیاز به مدیریت مؤثر کیفیت در سازمان‌های مراقبت‌های بهداشتی هیچوقت هرگز حیاتی‌تر نبوده است. مراقبت با کیفیت برای همه، بدون در نظر گرفتن وضعیت اجتماعی-اقتصادی، فرصت‌های برابر برای سلامتی را ارتقا می‌دهد. این مقاله به بررسی موانع و چالش‌های بزرگی می‌پردازد که مدیران مراقبت‌های بهداشتی روزانه با آن‌ها مواجه می‌شوند و نقش ضروری مدیریت کیفیت در پرداختن به این مسائل و تضمین بالاترین استانداردهای ارائه مراقبت را برجسته می‌کند ISO 7101. اولین استاندارد سیستم مدیریت کیفیت در سازمان های بهداشتی و درمانی است. این استاندارد الزاماتی را برای یک رویکرد سیستماتیک به سیستم های بهداشتی پایدار و با کیفیت بالا تجویز می کند.

  • شش چالش بزرگ مدیریت مراقبت های بهداشتی
  • راه حل هایی برای مراقبت های بهداشتی با کیفیت
  • همکاری جهانی برای سلامت

شش چالش بزرگ مدیریت مراقبت های بهداشتی

صنعت سلامت امروزه با تعدادی چالش پیچیده مواجه است که بر مدیریت مراقبت های بهداشتی و مراقبت های با کیفیت برای بیماران فشار وارد می کند. در اینجا شش چالش اصلی برای ارائه مراقبت های بهداشتی با کیفیت آورده شده است:

  1. افزایش هزینه های سلامت:
  2. هزینه های روزافزون مراقبت های بهداشتی یک چالش دائمی است. ایجاد تعادل بین نیاز به مراقبت با کیفیت و مهار هزینه، یک مبارزه دائمی برای مدیران مراقبت های بهداشتی است، که باید راه هایی برای استفاده کارآمد از منابع برای خدمات با کیفیت بالا بیابند. دستیابی به این امر می تواند دشوار باشد، به خصوص که هزینه های درمان و فناوری همچنان در حال افزایش است.

  3. انطباق با مقررات:
  4. همراهی با شبکه پیچیده ای از مقررات مراقبت های بهداشتی در سطوح منطقه ای، ملی و محلی می تواند دشوار باشد. انطباق برای اجتناب از جریمه ها و اطمینان از اعمال شیوه های اخلاقی بسیار مهم است.

  5. رضایت بیمار:
  6. رضایت بالای بیمار اغلب نشان دهنده کیفیت خدمات مراقبت های بهداشتی است. بیماران راضی به احتمال زیاد درمان های مناسب و موثری را دریافت کرده اند که منجر به نتایج مثبت سلامتی می شود. علاوه بر این، نابرابری در دسترسی به خدمات مراقبت های بهداشتی بر اساس جغرافیا، درآمد و پوشش بیمه همچنان یک مسئله مهم است.

  7. کمبود نیروی کار:
  8. سیستم های بهداشتی برای جذب و حفظ کارکنان در بازار کار رقابتی فزاینده تلاش می کنند. کارکنان مراقبت های بهداشتی نیز به طور فزاینده ای نگران ایمنی شخصی هستند که برای ادامه کار در صنعت اولویت اصلی آنهاست. استرس های شغلی اصلی شامل رفتار نامنظم بیماران و مراجعین و مسائل مربوط به سلامت روان، به ویژه اثرات فرسودگی شغلی است.

  9. پذیرش فناوری:
  10. مدیران صنعت مراقبت های بهداشتی باید پذیرش و استفاده از فناوری های جدید مراقبت های بهداشتی را در سازمان خود مدیریت کنند. از آنجایی که دستگاه‌های پزشکی و رویه‌های با فناوری های پیشرفته همچنان به تکامل خود ادامه می‌دهند، اطمینان از قابلیت همکاری، امنیت داده‌ها و قابلیت استفاده یک چالش مداوم خواهد بود. سلامت دیجیتال در حال تجربه یک دگرگونی هیجان‌انگیز است که توسط پیشرفت‌های اخیر در هوش مصنوعی هدایت می‌شود. سایر پیشرفت‌های فناوری شامل فناوری لیزر است که در همه چیز از جراحی چشم گرفته تا ایجاد تجهیزات جدید و دندان‌پزشکی مصنوعی و فوتونیک استفاده می‌شود که در انواع روش‌های پزشکی از جمله تشخیص غیرتهاجمی، تصویربرداری پیشرفته و درمان‌ها کاربرد دارد.

  11. تغییر جمعیت:
  12. با افزایش سن، آنها باید با چالش های ناشی از افزایش سن، که فشار بیشتری را بر بخش بهداشت وارد می کند، مقابله کنند. بیماران مسن نیازهای منحصر به فرد مراقبت های بهداشتی، از جمله مراقبت های تسکینی و مدیریت بیماری های مزمن دارند. خدمات بهداشتی باید در خدمات مراقبت از سالمندان و پزشکی از راه دور سرمایه گزاری نمایند تا اطمینان حاصل شود که بیماران سالمند می توانند به مراقبت های با کیفیت دسترسی داشته باشند.

راه حل هایی برای مراقبت های بهداشتی با کیفیت

غلبه بر چالش های مدیریت مراقبت های بهداشتی نیازمند یک رویکرد فعال و برنامه ریزی استراتژیک است. ISO 7101 در مورد مدیریت سازمان مراقبت های بهداشتی نقش اساسی در تعریف خدمات و سیستم های بهداشتی با کیفیت خواهد داشت. این استاندارد برجسته به سازمان ها در پیمایش پیچیدگی های مراقبت های بهداشتی، از منابع محدود و جمعیت پیر تا چالش هایی مانند همه گیری های جهانی کمک می کند. این  استاندارد بین المللی بر نیاز به مراقبت به موقع، ایمن و مردم محور تاکید می کند و بر ضرورت سازگاری به دلیل افزایش مراقبت های بهداشتی مجازی و پیشرفت های تکنولوژیکی تاکید دارد. انعطاف پذیری این استاندارد  تضمین می کند که برای ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی مختلف، از کلینیک های کوچک گرفته تا بیمارستان های گسترده قابل اجرا است.استاندارد ISO 7101 از طریق تعهد خود به مراقبت ایمن و با کیفیت بالا، به اهداف کلی توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) کمک می کند. این  استاندارد تضمین می کند که از منابع به طور کارآمد استفاده می شود، دسترسی به مراقبت های بهداشتی را بهبود می بخشد، شفافیت و پاسخگویی را در سیستم های مراقبت های بهداشتی ارتقا می دهد، که همه اینها اصول اساسی زیربنای SDG ها یا همان اهداف توسعه پایدار هستند. در اصل، مدیریت کیفیت در سازمان‌های مراقبت‌های بهداشتی با مأموریت گسترده‌تر SDGs برای ایجاد یک جامعه جهانی پایدارتر، عادلانه‌تر و سالم‌تر همسو است.

 

همکاری جهانی برای سلامت

چشم انداز سلامت و مراقبت های بهداشتی بلندپروازانه و در عین حال قابل دستیابی است. همکاری جهانی در صنعت پزشکی برای فعال کردن بسیج جمعی دانش، منابع و تخصص مورد نیاز برای مقابله با چالش‌های بهداشتی پیچیده و فراملی بسیار مهم خواهد بود. چالش های کوتاه مدت، مانند بدتر شدن سلامت روان، کمبود کارکنان، مسائل زنجیره تامین، آب و هوا و بی ثباتی اقتصاد کلان، باید در چارچوب چشم انداز بلندمدت مورد توجه قرار گیرد. در دنیایی که به طور فزاینده‌ای به هم پیوسته است، اطمینان از تلاش ذینفعان، صنایع، کشورها و بخش‌ها برای دستیابی به اهداف مشترک سلامت و مراقبت‌های بهداشتی و همکاری مشترک برای انجام این امر بسیار مهم است. ISO 7101 اولین گام در تضمین صنعت مراقبت های بهداشتی قابل دوام برای مردم در همه جا است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *